Seguim amb Badalona i la JAM HITS THE TOWN organitzada per la Gneració del Ritme.

L’Associació Generació del Ritme és un col.lectiu sense ànim de lucre creat per joves músics badalonins. L’objectiu de l’entitat és crear espais on desenvolupar activitats musicals regularment a Badalona i així despertar interés entre la població per la música en directe i altres propostes culturals.

JAM HITS the TOWN
és un cicle de JAM SESSIONS que es duen a terme a la ciutat de Badalona. L’objectiu del projecte és crear un dia a dia de música en directe a la ciutat on músics i públic de tots els barris, edats i gustos conflueixin perfectament. «Una petita revolució musical que necesitem, i un petit tastet del que està per venir. Una petita ràfega d’aire fresc en un escenari realment dessolat on la música en directe no forma part de la nostra cultura en el dia a dia de Badalona»

Descripció diferents JAM’s

REGGAE

Reggae/Rap
Aquesta sessió va des de les arrels del reggae com el roots i el rocksteady, passant per el Dub, fins a sons més actuals com el new roots i el dancehall tot deixant espai també a estils com el hip hop i el rap, nascuts al Bronx pero amb orígen als Sound Systems Jamaicans, on DJ’s van començar a improvitzar sobre bases instrumentals. Un espai de unificació de cultures molt prometedora. Cita obligada per als amants de la cultura jamaicana i suburbana de Badalona i voltants.

LATIN

Latin/Rumba Jam session
Es mou dins de gèneres càlids i ballables com la Rumba catalana, ritmes afrocubans i estils de la música tradicional brasilera. Un espai de trobada de tots els estils que conformen aquestes cultures, on es respecta cada un d’ells en la seva esència pero també és te com a objectiu crear una fusió mediterrània.

SOUL

Strictly Soul Session
Funk/Soul Jam Session inspirada en la música negra. Un viatge pel llegat musical de companyies nordamericanes com Chess, Motown, Stax Records entre d’altres i tots els artistes que han conformat aquests estils des de finals dels 50’s fins l’actualitat. També amb una mirada especial a les creacions actuals de Daptone o Truth & Soul records des de New York.»

JAM HITS THE TOWN Latin
JAM HITS THE TOWN reggae

Molts dels músics són adherits a l’Escola de Música Moderna de Badalona (EMMB).

Les JAMS es cel·lebren als Centres Cívics LA COLINA i al CC de Can Canyadó, els dijous cada 15 dies.
De 19h a 21h, amb entrada gratuïta.

Més info al FaceBook i twitter de la Gneració del Ritme:

facebook JAM 150

twitter JAM 150

Maps JAM 150

La Colina
Carrer Rafael de Campalans, Santa Coloma de Gramenet.


Ampliar

Can Canyadó
carrer Pompeu Fabra, s/n. Badalona


Ampliar